ICES ima z B&B d.o.o. Kranj sklenjeno pogodbo o souporabi knjižnice, ki je polnopravna članica sistema COBISS.SI. Vsak študent ICES-a ob vpisu postane član knjižnice. Poleg strokovnih knjig so na voljo serijske publikacije s področja elektroenergetike in strojništva. Literatura bo nepogrešljiv pripomoček pri pripravi seminarskih nalog in študiju. V knjižnici je možno pregledovati dosežke naših diplomantov in se pogovoriti o strukturi in pomenu diplomske naloge. Knjižnično gradivo sproti nadgrajujemo s tujimi in domačimi deli ter s periodičnim tiskom s področja elektroenergetike in strojništva. Pri nabavi gradiva sledimo željam in potrebam naših predavateljev in stroke.

Knjižnica je hkrati tudi stična točka študentov in predavateljev, kraj, kjer se lahko v miru raziskuje ali aktivno diskutira o strokovnih vprašanjih.

Knjižnica se nahaja v Kranju na Ljubljanski cesti 30. Obiščite nas od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure oziroma po dogovoru (za uskladitev termina nam pišite na info@ices.si).