Trening ekonomične vožnje

Bi radi izboljšali svojo vožnjo ter zmanjšali stroške goriva ter vzdrževanja vozil? Nudimo vam treninge ekonomične vožnje za osebna, dostavna in tovorna vozila ter avtobuse.

Zakaj šolanje?

Visoka rast cen goriva (preko 100 % v zadnjih desetih letih) ter velika konkurenca prevoznike sili k zniževanju stroškov. Ob sodobnih in ekonomičnih vozilih je eno zadnjih področij, ki še nudi večje znižanje operativnih stroškov, šolanje voznikov.

Prihranki

Primerjalne vožnje na našem šolanju pokažejo tudi več kot 20-odstotno znižanje povprečne porabe goriva pri istem vozniku. S šolanjem se ob enaki povprečni hitrosti v povprečju doseže za 5-8 % nižja povprečna poraba goriva. Takšno šolanje voznikov pa ne nudi le prihranka pri stroških goriva, temveč tudi do 35 % manjšo obrabo pogonskega sklopa in posledično nižje stroške vzdrževanja vozil.

Potek šolanja

Šolanje poteka v manjših skupinah na vozilih stranke pod vodstvom naših izkušenih in strokovno usposobljenih inštruktorjev z mednarodno licenco ter obsega teoretično izobraževanje ter praktično vožnjo. Praviloma se programi šolanja izvajajo v Ljubljani, po dogovoru pa lahko šolanje organiziramo tudi na sedežu vašega podjetja.